Ondernemers met ADHD gezocht!

Student Strategic Entrepreneurship Stijn Folkers is op zoek naar ondernemers met ADHD voor zijn Master thesis aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Help jij hem afstuderen en steun je belangrijk onderzoek naar ADHD en ondernemerschap? Aanmelden is een eitje, dus doe het gelijk!

Ondernemer met ADHD?

Ben jij een ondernemer die

a) niet stil kan zitten?

b) hyperactief is?

c) vaak impulsief is?

d) last heeft van uitstelgedrag?

e) problemen heeft met focussen, prioriteren en jezelf organiseren?

f) het al lastig vindt om deze lijst met symptomen met aandacht door te lezen?

Onderzoek naar ADHD en ondernemerschap

Voor een onderzoek binnen mijn Master Thesis aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam ben ik daarom op zoek naar jou, een ondernemer met ADHD (met officiële diagnose)! Voor dit onderzoek zal je een game / app gaan spelen voor twee weken op dagelijkse basis, die ervoor zorgt dat je mogelijk productiever wordt in je werk. Ik zal aan de hand van deze game enkele vragenlijsten en interviews met je afnemen, om dit spel te beoordelen, en om te kijken of het bij jou geholpen heeft.

Misschien schrik je nu en denk je dat je nog meer zult worden afgeleid door het spelen van een game tijdens je werk. Gelukkig is het geen echte ‘game’, maar een soort to-do list in de vorm van een game dat je eenvoudig naast je werk kunt uitvoeren. Kost je weinig tijd, maar geeft jou mogelijk veel inzicht in je gedrag en je verbeteringen!

Aanmelden onderzoek ondernemers met ADHD

Dus ben jij ondernemer, heb jij een officiële diagnose van ADHD en denk jij dat jij mij kunt helpen in het uitvoeren van dit onderzoek? Neem dan even contact met mij op via stijnfolkerz@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*