De bloggers

ADHDer.nl draait op een vrijwillige initiator/beheerder/blogger en gastbloggers. De blogberichten worden geschreven door mensen met ADHD of ADD. De nieuwsberichten en de informatie over symptomen, diagnosticeren en behandelingen komen van verschillende platformen en organisaties die zich bezig houden met ADHD en ADD. Ik doe mijn best de informatie zo duidelijk en volledig mogelijk te plaatsen met, waar van toepassing, bronnen en verwijzingen. Er zijn geen artsen, psychologen en psychiaters betrokken bij ADHDer.nl, maar mensen die ervaring hebben met ADHD en ADD in de persoonlijke omgeving.

Bloggers gezocht

Op dit weblog kan je regelmatig blogs verwachten van mensen die leven met (een lichte vorm van) ADHD of ADD. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe bloggers die eens of meermaals een blog willen schrijven voor de website, in mijn eentje kan ik natuurlijk maar zoveel. Op die manier blijft de communicatie op de site breed en persoonlijk. Ik vraag niet perse enorm ervaren bloggers, maar wel persoonlijke verhalen en blogs over een afgebakend onderwerp. Bij suggesties voor een blog of wanneer je een eigen tekst wil laten plaatsen kan je contact met mij opnemen.

De bloggers van ADHDer.nl

Sommige bloggers schrijven onder een schuilnaam, anderen juist niet. Zie hier de lijst aan enthousiaste bijdrages aan ADHDer.nl!

Zafanja
Shanna ter Haar
Willeke Markenstein
Lotus
Marc van Gessel
Danitsja Koster
Marina
Marleen
Henri
Sa’id
Derek
Babs
Lara
Adriaan
Jennifer
Peter Paul Both
SeRitalin
Stefan
Angie
Dorien
Gijs
Jessica van Horssen
Naiad
Hilde Maris
Rosalie

Mede-ADHD’er Dutch Fellow verzorgd de mooie graphics van de links naar sites, Facebook en Twitter.
FacebookTwitterWebsite